Ebit knjigovodstvo

IME: Knjigovodtveni servis Ebit 
TITULA: Vl. Samira Huzjak, dipl.inf. i ovl.računovođa 
E-MAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ADRESA: Zagrebačka 31 
GRAD: 42 000 Varaždin
TELEFON: 00385 42 311 000
MOBITEL: 00385 98 550 999
FAX: 00385 42
FACEBOOK:  
WEB STRANICA: www.ebit-knjigovodstvo.hr

 


Pružamo usluge s područja knjigovodstva i računovodstva za pravne i fizičke osobe kao što su financijsko knjigovodstvo, robno i materijalno knjigovodstvo, obračun poreza i plaća, izrada periodičkih izvješća, statističkih izvještaja ...
Ako tek počinjete svoje poslovanje, pomoći ćemo Vam u prvim koracima i dati vam sve potrebne informacije kako biste što lakše vodili svoju tvrtku ili obrt. Prilagođavamo svoje usluge klijentima kako bi  Vas oslobodili administracije te na taj način uštedili Vaše dragocjeno vrijeme.
Klijentima koji imaju organizirano vlastito računovodstvo obavljamo nadzor izvršenih poslova, pružamo savjete o načinu knjigovodstvenog evidentiranja poslovnih događaja te izrađujemo financijska izvješća.
Nudimo i izradu financijskih izvještaja prilagođenih potrebama klijenta, kao i savjetovanje i upravljanje poreznim obvezama. Poslovne knjige za korisnike kojima su vlasnici inozemne pravne i fizičke osobe vodimo na engleskom i njemačkom jeziku. Za njih izrađujemo i financijske izvještaje na tim jezicima, a izrađujemo i posebne izvještaje za njihove potrebe.

 

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem