Vop promidžba i usluge

IME: Vop promidžba i usluge
TITULA: Grafički i web design
E-MAIL: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ADRESA: Pavleka Miškine 39
GRAD: 42 000 Varaždin
TELEFON: 00385 42
MOBITEL: 00385 092 291 78 78
FAX: 00385 42
FACEBOOK: Vop promidžba i usluge
WEB STRANICA: www.vop-promidzba.hr

 
Upravo web daje šansu manjim obiteljskim tvrtkama da ispomoviraju vlastiti posao i istaknu se “rame uz rame” s velikim igračima. Njezin dizajn postaje ogledalo vaše tvrtke na internetu- što možemo usporediti sa vrtom ispred kuće. Ako travu niste pokosili od prošle sezone, nitko vam neće vjerovati da je unutra prekrasno.

Naravno, struktura i izgled weba će ovisiti i o djelatnosti kojom se bavite, ali glavno pravilo je da bude pregledna i da se tražene informacije mogu lako pronaći. Vrlo je bitno u maksimalno tri klika pronaći traženi pojam, te da informacije budu konstantno ažurirane. Ako Vaša stranica nije ažurirana kupci će vjerovati da se kod vas ništa novog ne događa. Oni ne znaju koliko vi mukotrpno radite i imate li vremena ažurirati novosti na webu, da li ste upravo preuredili poslovni prostor, zapošljavate li upravo nove djelatnike, ili pokušavate dobiti svoj najveći posao. Oni će se pitati da li vi uopće još radite.

Web stranica se mora diferencirati od drugih poduzeća koja se bave istom djelatnošću, mora biti jednostavna, pregledna, ali sa zanimljivim detaljima koji će ipak posjetitelja zadržati na njoj, potaknuti ga na razmišljanje.

Mora biti istovremeno ozbiljna, ali ne presterilna, jer ne želimo ostaviti dojam da smo dosadni. Mora imati dovoljno zanimljivog teksta, ali ne previše jer danas nitko nema vremena za čitanje romana. Ono što je najvažnije kod web stranice je da ona odražava poruku koju želite prenijeti svojim klijentima. 

Vršimo usluge:

Izrade internetskih stranica, svih vrsta promotivnih materijala i profesionalnog fotografiranja Vaše tvrtke ili proizvoda

Održavanje poslovnih Facebook stranica uz predhodnu izradu strateških smjernica napodhodnih za izradu komunikacijskog plana

 

img-8 00_Vop_web_Optika_raus 01_Vop_web_Opg_Martincevic 02_Vop_web_Dea_Visage 03_03Vop_promidzba_facebook_02 04_Vop_promidzba_facebook 05_Vop_promidzba_facebook_01 img-01 img-010 img-011 img-012 img-013 img-014 img-015 img-03 img-04 img-05 img-06 img-07 img-09

 

 

Podijeli članak

O nama

Vop portal Varaždin centralno je tržište promocije obrtnika i malih poduzetnika Varaždinske županije na internetu i društvenim mrežama.

 

Primarni cilj V.O.P-a je na jednom mjestu okupiti i promovirati obrtnike i male poduzetnike, kako bi bili informacijski lako dostupni na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Najnovije

Newsletter

Prijavite se na naš newsletter!
Uvjeti i odredbe

Uvjete korištenja možete pročitati OVDJE

Koristimo kolačiće kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Pod linkom "Opširnije" možete saznati više o kolačićima koje upotrebljavamo, svrhu i mogućnosti korištenja, a za nastavak pregleda i korištenja stranica, kliknite na “Razumijem”
Opširnije Razumijem