Naslovna  /  Sponzorirano   /  9. humanitarni teniski turnir “Igrajmo zajedno” za pomoć djeci iz spektra autizma

9. humanitarni teniski turnir “Igrajmo zajedno” za pomoć djeci iz spektra autizma

ZAŠTO? Prikupljanje financijskih sredstava za Udrugu za autizam “Pogled” neophodnih za nabavku novog Neurofeedback uređaja za terapije za djecu s poremećajima iz spektra autizma (članove udruge Pogled) / Evidencijska oznaka humanitarne akcije VŽ-HA/NMU-19-1

KAKO? Plaćanjem kotizacije i sudjelovanjem na teniskom turniru, doniranjem novčanih sredstava ili svojih proizvoda i usluga

Dana 15.09.2019. na terenima TK Varteks, Varaždin održat će se 9. (deveti) po redu teniski turnir za pomoć djeci s poremećajima iz spektra autizma. Cilj humanitarne akcije je skupiti sredstva neophodna za nabavku novog Neurofeedback uređaja za terapije za djecu s poremećajima iz spektra autizma (članove udruge Pogled).

Pozivamo Vas da sudjelujete na turniru ili budete naš donator te da na žiro račun NC Lions Cluba Varaždin Millenennium (OIB 35368977014) otvoren za potrebe ove humanitarne akcije uplatite novčana sredstva za pomoć djeci s poremećajima iz spektra autizma: Privredna banka Zagreb, IBAN br. HR04 2340 0091 5110 2425 3; SWIFT CODE PBZGHR2X – s naznakom Za humanitarni teniski turnir 2019.

Donirati možete i svoje proizvode. Svi proizvodi koji budu donirani bit će korišteni u organizaciji tombole na samom turniru kako bi se prikupio dodatni novac za navedene svrhe.

Udruga POGLED u svojim prostorijama, između ostalog, provodi i Neurofeedback terapiju kojom se ostvaruju poboljšanja u svim aspektima razvoja djece. Trenutačno Udruga radi s 55-ero djece, a još 17-ero djece čeka upis na listu čekanja za Neurofeedback terapiju. Zbog velikog interesa i odličnih rezultata te čekanja na red više od 7 mjeseci, željeli bi smo nabaviti još jedan Neurofeedback uređaj po Othmer metodi. Cijena uređaja s potrebnim dodacima je oko 100.000,00 kn.

Nadamo se da ćemo uz Vašu pomoć uspjeti prikupiti potrebna sredstva i omogući Neurofeedback terapiju svoj našoj djeci kojoj je ona potrebna.

 

 

Stvaranjem korisničkog računa na VOp portalu prihvaćate naše Uvjete korištenja